Transportörer för plåtskrot

Mayfran-transportörernas stomme och lamellkedjans yta har designats med beaktande av speciella krav som plåtskrot ställer. Vi designar och levererar både maskinspecifika transportörer och centrala transportörer för hela fabriken.

Spåntransportörer

Mayfrans spåntransportörer är ett alternativ av hög kvalitet för såväl verktygsmaskiner som hela fabrikslösningar. Vi erbjuder alltid produkter med beaktande av förhållanden, spåntyper och maskinmiljöer.

Spånhanteringsenheter

Mayfrans spånhanteringsenheter, från spåncentrifuger till krossar och automationslösningar, ger mervärde åt våra kunder. Alla enheter vi levererar är kundspecifikt skräddarsydda.

Maskinspecifika skärvätskesystem

Vi erbjuder Mayfrans högkvalitativa skärvätskesystem och tilläggsanordningar för enskilda verktygsmaskiner. Systemen designas alltid maskinspecifikt, från början till slut.

Centrala skärvätskeanläggningar

Vi levererar centrala skärvätskeanläggningar för maskingrupper eller hela produktionslinjer, kundspecifikt skräddarsydda. Utöver filteranläggningar erbjuder vi rörsystemplanering och nödvändiga tilläggsanordningar såsom spånhantering, pumpstationer samt mätning av vätskans koncentration och kvalitet.

VAD KAN VI GÖRA FÖR ER?

Kontakta oss!